Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Dirk Belmans: een waterval aan mogelijkheden voor uw tuin

Kleed uw tuin aan met een pareltje van een zwemvijver of gewone vijver: milieuvriendelijk, een minimum aan onderhoud en volledig op maat. Wat wenst u nog meer?
Droomt u van zwemmen in eigen tuin?

Voor een uitgebreid aanbod van zwemvijvers in Antwerpen kunt u steeds bij ons terecht, ongeacht het type u wenst te laten installeren in uw tuin.
Mooie zwemvijvers te Antwerpen en omgeving

Voor zwemvijvers in Antwerpen, vormt Dirk Belmans dus vast en zeker uw partner bij uitstek!

Zwemvijvers

Houdt u van de natuur, hebt u een oogje voor het milieu en bent u op zoek naar een budgetvriendelijk alternatief voor een zwembad? Dan vormt een zwemvijver de ideale oplossing voor uw tuin. Bent u dus op zoek naar zwemvijvers in Antwerpen? Probeer dan een zwemvijver van Dirk Belmans!

Tuinen

Een tuin vormt vaak het pronkstuk van uw eigendom. Goede looks en een regelmatig onderhoud zijn dan ook echte musts. Is uw tuin bijgevolg aan een vernieuwing of aan een opknapbeurt toe? Of wenst u een tuin op maat? Dirk Belmans vormt uw partner bij uitstek.

Vijvers

Bent u op zoek naar de perfecte aankleding van uw tuin? Kies dan voor een vijver: een pronkstuk met een minimum aan onderhoud! Een visvijver, een plantenvijver of een combinatie van de twee: werkelijk alles is mogelijk. Zoeken naar vijvers in Antwerpen is aankloppen bij één adres: Dirk Belmans.
Specialiteiten

Op zoek naar zwemvijvers in Antwerpen? Ontdek dan ons ruime aanbod!

Zwemmen hoeft lang niet altijd samen te gaan met onaangename verplaatsingen naar een zwembad in uw omgeving. Integendeel zelfs. Wat had u gedacht van een zwemvijver in uw eigen tuin? Dat klinkt u waarschijnlijk goed in de oren en er dient zelfs helemaal geen duur prijskaartje aan vast te hangen. Verder hoeft u ook niet te vrezen voor het bijkomende onderhoud, want deze is zo goed als nihil bij een zwemvijver. Filters, planten en ga zo maar verder knappen al het werk op in uw plaats!

Overweegt u op zoek te gaan naar zwemvijvers in Antwerpen? Dan heeft u keuze uit twee verschillende stijlen: de natuurlijke – organische – zwemvijver en een biozwembad. Het eerste type omarmt als het ware uw tuin. Het ademt groen uit en bezorgt u het natuurlijke uitzicht waarnaar u op zoek bent. Een biozwembad daarentegen is strakker van bouw en heeft een moderner design. Het biedt u het zicht en de luxe van een gewoon zwembad, maar met alle voordelen van een zwemvijver.Denk hierbovenop ook maar eens aan de mooie looks van een zwemvijver in uw tuin, die uw eigendom alvast een knappe meerwaarde bezorgen. Dergelijke vijver is ook nog eens milieuvriendelijk, aangezien hij slechts eenmalig gevuld moet worden. Voor een uitgebreid aanbod van zwemvijvers in Antwerpen kunt u steeds bij ons terecht, ongeacht het type u wenst te laten installeren in uw tuin.

Zwemvijvers in Antwerpen - Uw tuin, Dirk Belmans’ project

Elke tuin is uniek. Een zwemvijver dient dan ook aangepast en op maat geproduceerd te worden en dit volledig bijpassend bij de bestaande omgeving en vooral bij uw persoonlijkheid. Dirk Belmans is zich bewust van het belang van uw wensen en noden en maakt dan ook onderscheid tussen verschillende stijlen: deze van de natuurlijke zwemvijver en deze van het iets modernere biozwembad. Bent u dus op zoek naar zwemvijvers in Antwerpen, dan bent u bij Dirk Belmans aan het goede adres.

We ontarmen uw project alsof het onze eigen zwemvijver betreft en zorgen voor een persoonlijke aanpak. Een deskundig advies ter plaatse, gerichte vragen en een op maat gemaakt ontwerp zorgen voor het perfecte resultaat. We denken met u mee over het ontwerp én zorgen voor de aanleg van uw zwemvijver. Ook Dirk Belmans goede service na verkoop en plaatsing is gekend: bij alle vragen, problemen of twijfels kunt u te allen tijde beroep doen op onze professionele hulp. Voor zwemvijvers in Antwerpen, vormt Dirk Belmans dus vast en zeker uw partner bij uitstek!

Heeft u vragen over de mogelijkheden in voor uw tuin? Of wenst u vakkundig advies ter plaatse? Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog via het telefoonnummer +32 484507295 of via het e-mailadres info@dirkbelmans.be. U krijgt zo snel mogelijk antwoord op al uw vragen en opmerkingen.
© 2014-2017 Dirk Belmans - Bio Pools & Gardens
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • YouTube
Onze regio's
Contacteer ons
Dirk Belmans - Bio Pools & Gardens
Esdoornlaan 19
2460 Lichtaart
GSM: +32 484507295
Contacteer ons